Renovatie

strongwood bv

Wilt u graag weer echt iets moois maken van uw verouderde schuur, huis of bedrijfspand? Wij verzorgen uw complete renovatie op maat. Met Strongwood B.V. haalt u een betrouwbare en gedreven partner in huis op het gebied van renovatie.

Renovatie op maat

Een renovatie kan vele verschillende vormen aannemen. Wilt u het huis of de schuur volledig moderniseren of juist herstellen in haar oorspronkelijke staat? Wij van Strongwood B.V. helpen u graag in elk van deze gevallen.
Korte lijnen zijn voor ons van groot belang. Persoonlijk en direct contact met zowel de opdrachtgever als andere betrokkenen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden namelijk dat deze korte lijnen enorm belangrijk zijn voor het leveren van maatwerk. Door veel en intensief contact met u te onderhouden kunnen wij uw wensen goed in kaart brengen. Om deze wensen vervolgens om te zetten in iets tastbaars dat u voor ogen had.
Duurzaamheid is voor veel renovaties van groot belang merken we de laatste tijd. Strongwood B.V. helpt u graag met het verduurzamen van uw huis of kantoor. Zo kunt u in de toekomst besparen op uw gas- of energierekening.

  • Korte lijnen
  • Oog voor duurzaamheid
  • Jarenlange ervaring

Renoveren met passie en ervaring

Wij van Strongwood B.V. vinden het prachtig als we van een verouderd pand een volledig nieuw en gebruiksklaar huis kunnen maken. Renovatie is dan ook echt onderdeel van onze passie. De laatste jaren hebben we al veel ervaring om mogen doen op dit gebied. Een groot voordeel hiervan is dat we een realistische planning mogelijk kunnen maken. Natuurlijk kan er nog altijd tegen onverwachtse dingen aangelopen worden, maar het gros hiervan hebben we al eens meegemaakt. Vaak is de oplossing hierdoor dan ook snel gevonden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij helpen u graag door bijvoorbeeld een op maat gemaakt renovatieplan.