Verbouw

strongwood bv

Wilt u uw huis, kantoor of bedrijfspand laten verbouwen? Wij van Strongwood B.V. helpen u graag. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring leveren wij u een verbouwing op maat.

Mooier wonen zonder verhuizing

De locatie van uw huis of bedrijfspand bevalt u enorm, maar er moet toch echt iets gebeuren aan het pand. In dit geval is een verbouwing de ideale oplossing.
Een verbouwing brengt natuurlijk veel vragen met zich mee. Hoelang gaat het project duren? Valt de verbouwing binnen mijn budget? Hoe is de afvalverwerking geregeld? En vooral: Wordt er rekening gehouden met mijn specifieke wensen?

Door middel van onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels in staat om een realistisch tijdsbestek en budget te kunnen berekenen voor uw verbouwing. Eerlijkheid is voor ons enorm belangrijk. Geen onrealistische budgetten of deadlines!

Wij van Strongwood B.V. houden er daarnaast van om te verbouwen met het oog op de toekomst. Afvalverwerking is hierin van groot belang. Wij zorgen ervoor dat het afval afkomstig van uw verbouwing zo verwerkt wordt dat dit het afval het milieu zo min mogelijk zal belasten. Behalve de afvalwerking is duurzaamheid ook iets waar wij ons graag op richten. Het is natuurlijk erg fijn als u kunt besparen op bijvoorbeeld uw gas- en energierekening na uw verbouwing.

  • Realistische budgetten & deadlines
  • Duurzame afvalverwerking
  • Overlast zo veel mogelijk beperkt

Huis op maat laten verbouwen

Korte lijnen staan bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijke communicatie met onze opdrachtgevers vinden wij enorm belangrijk. We geloven namelijk dat we enkel door middel van korte lijnen een verbouwing op maat kunnen verzorgen. Wij luisteren graag naar uw op- en aanmerkingen, om zo de verbouwing van uw dromen te kunnen realiseren.
Wij van Strongwood B.V. zullen hiernaast uiteraard zorgvuldig te werk gaan, zodat we eventuele overlast maximaal beperken. Zo kunt u tijdens de werkzaamheden zo ongestoord als mogelijk gebruik blijven maken van uw huis of bedrijfspand.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.