Nieuwbouw

strongwood bv

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw nieuwbouw project? “Vertrouwd in bouwen” is waar wij voor staan. Denk bij nieuwbouw projecten bij Strongwood B.V. zeker niet alleen aan de huizenbouw. Ook voor de bouw van een splinternieuw bedrijfspand, kantoor of schuur kunt u bij ons terecht. Uw nieuwbouw project laten bouwen door Strongwood B.V. geeft u zekerheid wat betreft maatwerk.

Laat uw nieuwbouw project bouwen door Strongwood B.V.

Samen met u bouwen we aan uw ideale bedrijfspand, huis, kantoor of schuur. Wij maken werkelijkheid van uw ontwerp of tekening. Korte lijnen zijn voor ons van groot belang. Om deze reden houden wij van direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en andere betrokkenen, zoals een architect.
Onze visie wijst uit dat we op deze wijze optimaal maatwerk kunnen leveren. Door aandachtig te luisteren en tijd te nemen voor uw op- en/of aanmerkingen kunnen we volledig bouwen volgens uw wens.

  • Korte lijnen
  • Ervaring over de gehele breedte van de nieuwbouwsector
  • Maatwerk

Huizen, bedrijfspanden, kantoren of schuren

Het laten bouwen van uw nieuwbouw project laat u natuurlijk het liefst over aan ervaren mensen met passie voor hun vak. Onze ervaring over de gehele breedte van de nieuwbouwsector is wat ons onderscheidt van de rest.
Hierdoor is de combinatie van meerdere nieuwbouw projecten een typische uitdaging die wij graag met u aangaan. Op zoek naar een partner die zowel uw huis als een schuur of tuinhuis bouwt op dezelfde kavel? Of wilt u naast uw splinternieuwe huis ook graag een volledig naar uw wens gebouwd kantoor? Wij van Strongwood B.V. helpen u maar al te graag.
Ook is het voor ons geen enkel probleem welk type huis u wilt laten bouwen. Landelijk, klassiek of juist modern? Strongwood B.V. staat voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Neem contact met ons op per telefoon of stuur ons een e-mail.